Stichting Childrenshome

financiele adoptie van weeskinderen in India

deel onze site:

Help een kind in India door het financieel te adopteren - Adoptiekinderen deel 15
Uw hulp, biedt deze kinderen een toekomst!!

Santhosh

Santhosh is een jongen van negen jaar oud en heeft één zusje. Zijn ouders zijn coolies en proberen door allerlei werkzaamheden te verrichten de kost te verdienen. Hun maandinkomen is echter bijna nooit toereikend om hun kinderen genoeg te eten te kunnen geven. De moeder is vaak ziek en regelmatig is er niet genoeg geld om medicijnen te kunnen betalen. Santhosh is een pientere jongen en toen hij op zekere dag een medewerker van SJDT ontmoette heeft hij hem aangesproken en hem alles verteld over de situatie thuis. Ook dat hij graag naar school gaat om een beroep te leren. Deze medewerker is bij Santhosh thuis op bezoek geweest en gesproken met beide ouders. Resultaat is dat Santhosh opgenomen is in het hostel Pudhu Punal. Met uw hulp kan deze jongen een toekomst opbouwen!

 

 

Niroshini

Niroshini is een meisje van negen jaar oud, komt uit een heel arm gezin en heeft nog twee zusjes en één broertje. Ondanks dat beide ouders proberen als coolie de kost te verdienen op het land is het in het gezin armoe troef. Geen goed eten, geen goede kleding, geen geld voor medicijnen, kortom, het gezin leeft ruim onder de armoedegrens. Beide ouders weten dat onderwijs een belangrijk gegeven is voor de toekomst van hun kinderen. Zij hebben een gesprek gehad met een stafmedewerker van de organisatie SJDT en hem om raad gevraagd. Na nog enkele gesprekken is besloten om Niroshini op te nemen in het hostel Pudhu Punal. Hier wordt goed voor haar gezorgd , gaat naar school en zal zo een toekomst op kunnen bouwen. Voor € 15,00 in de maand kunt u haar daarmee helpen.

Niroshini is inmiddels financieel geadopteerd door Johnny en Soraya Goosens te Griendsveen.

Sangeetha

Sangeetha is een lief meisje van 13 jaar oud. Ze komt uit een heel arm gezin. Sangeetha heeft nog één broertje en één zusje. Beide ouders werken als coolie op het land, maar dit is seizoensarbeid en als er geen werk meer is dan zijn er ook geen inkomsten. Beide ouders maken zich zorgen om de toekomst van hun kinderen, met name hun onderwijs, de ouders willen heel graag dat ze een toekomst krijgen zonder armoede. Zonder hulp is dit niet mogelijk. De vader heeft een gesprek gehad met een medewerker van SJDT en hem de situatie uitgelegd. Resultaat is dat Sangeetha opgenomen is in het weeshuis Pudhu Punal. Zij is nu verzekerd van onderwijs en kan met uw hulp, een mooie toekomst in het vooruitzicht hebben. 

Sangeetha is inmiddels financieel geadopteerd
door een anonieme adoptie-ouder te Pelt, Belgie.

 

 

 

 

Divya

Divya is een meisje van acht jaar oud en heeft één jonger zusje. Hun ouders zijn gescheiden en geen van beiden wilden de zorg voor hun dochters op zich nemen. De kinderen zijn bij hun oma gaan wonen. Oma heeft echter nagenoeg geen inkomsten, wordt ouder en het zorgen voor haar twee kleinkinderen wordt steeds moeilijker. Ze heeft de hulp van de organisatie SJDT ingeroepen en om raad gevraagd. De medewerker van SJDT heeft de situatie ter plekke beoordeeld en is tot de conclusie gekomen dat in ieder geval één van de meisjes in het hostel  Pudhu Punal opgenomen zou kunnen worden. Diviya verblijft nu al weer enkele maanden in dit hostel, gaat naar school en met de hulp van een financiele adoptie-ouder zal zij wat van haar toekomst kunnen maken.

Divya is inmiddels financieel geadopteerd 
door Patricia Dchoots en Rodolfo Albertus te Barendrecht.

 

 

 

 

Kalaivani

Kalaivani is een meisje van zes jaar oud en heeft één broertje en één zusje. Haar ouders zijn erg arm en haar vader heeft niet altijd werk. Vaak is er dan ook niet genoeg te eten voor het gezin en moeten de kinderen het avondeten met een handjevol rijst doen. Beide ouders hebben het beste voor voor hun kinderen maar ze zullen niet in staat zijn die toekomst te geven die ze voor ogen hebben. Ze weten heel goed dat onderwijs een heel belangrijk gegeven is voor de toekomst van hun kinderen. Ze hebben hierover een gesprek gehad met een medewerker van de organisatie SJDT. Na nog enkele gesprekken is Kalaivani opgenomen in het hostel Pudhu Punal en kan nu aan haar toekomst gaan werken. Voor € 15,00 in de maand kunt u haar daarmee helpen.

Kalaivani is inmiddels financieel geadopteerd
door Denise van der Horst te Roosendaal.