Stichting Childrenshome

financiele adoptie van weeskinderen in India

deel onze site:

Kom in actie en steun de kerstactie van Childrenshome!!

De teller staat inmiddels op € 10.923,00.

Heel hartelijk dank voor uw bijdrage.

>> Nieuwe kleding
>> Nieuwe schooltassen
>> Een traktatie
>> Een uitstapje   
>> Een picknick
>> Shoppen,  enz.
 


Ook dit jaar hebben we, traditiegetrouw, de jaarlijkse Kerstactie. En een vast onderdeel van de Kerstactie dat ieder jaar terugkeert is de kledingactie. Met de opbrengst van de kledingactie krijgen alle kinderen in de weeshuizen, ook de kinderen die nog niet financieel geadopteerd zijn, en de kinderen in de dorpen die in het ondersteuningsprogramma zitten nieuwe kleding. Ook een traktatie, een uitstapje, een picknick, een paar uurtjes shoppen met een groep kinderen, enz. staan weer op het programma. Kortom, we hopen ook dit jaar de kinderen een fijn kerstgevoel te kunnen geven.

Nieuwe kleding en schooltassen!

Net als voorafgaande jaren willen we ook dit jaar alle kinderen in de dorpen die in het ondersteuningsprogramma zitten en alle kinderen in de weeshuizen, niet alleen nieuwe kleding geven maar ook een nieuwe schooltas. In de vijf weeshuizen wonen ruim 450 kinderen en in de dorpen ondersteunen we 290 kinderen. Om dit te kunnen realiseren hebben we € 9.620,00 nodig. De prijs voor een nieuwe set kleding en een schooltas is € 13,00.

Nieuwe kleding en schooltassen is het hoofddoel, maar een extra donatie voor een traktatie enz. is eveneens van harte welkom. Ook u kunt hieraan een bijdrage leveren door een “kerstgift” over te maken op bankrekeningnummer NL31 RABO 0130 1375 10 t.n.v. Stichting Childrenshome.

Zo vast heel erg bedankt voor uw bijdrage.