Stichting Childrenshome

financiele adoptie van weeskinderen in India

deel onze site:

Chandraleka

Chandraleka is een meisje van dertien jaar oud en heeft nog één zus. Het gezin woont in een schamele hut.Haar vader werkt als losarbeider op het land maar zit vaak zonder inkomsten. Haar moeder is doofstom en komt daarom al helemaal niet aan werk. Het gezin leeft voortdurend onder de armoedegrens. Als deze omstandigheden niet veranderen zal Chandraleka over enkele jaren moeten gaan werken om zo wat extra inkomsten te hebben. DEET heeft de problemen van dit gezin aangehoord en besloten om Chandraleka in het ondersteuningsprogramma op te nemen. Ze kan dan naar school blijven gaan en ook het gezin profiteert indirect van de hulp van DEET en van de stichting Childrenshome. Het verleden van Chandraleka kunnen wij niet veranderen maar wel haar toekomst. 

Chandraleka is inmiddels financieel geadopteerd 
door Connie Polak en Jurgen Stoop te Made.

 

Kavimalar

Kavimalar is een meisje van negen jaar. Het gezin bestaat uit drie kinderen en behoort tot de allerlaagste kaste. Daarom valt het voor de vader niet mee om regelmatig aan het werk te zijn. Het gezin leeft onder de armoedegrens en vaak is er niet genoeg te eten. De ouders kunnen beide lezen noch schrijven en daarom vinden ze onderwijs voor hun dochters erg belangrijk. Ze hebben een gesprek gehad met Mrs. Prema van DEET en gevraagd of die iets voor hen konden doen. Naar aanleiding van dit gesprek is besloten om Kavimalar op te nemen in het ondersteuningsprogramma van DEET/Stichting Childrenshome. Kavimalar heeft aangegeven dat ze arts wil worden en met uw hulp zal dit haar gaan lukken. Kavimalar is ruim vier jaar financieel geadopteerd geweest  en wacht nu op een nieuwe financiële adoptie-ouder.

Kavimalar is inmiddels financieel geadopteerd
door Ingrid Molema te Groningen.

Aswith

Aswith is een jongen van negen  jaar oud en heeft nog één jonger broertje. Het gezin behoort tot de allerlaagste kaste en leeft voortdurend onder de armoedegrens. De vader heeft af en toe werk op het land maar zijn verdiensten zijn erg weinig en niet genoeg om een gezin met twee  kinderen ervan te onderhouden.  Ze wonen in een hut die erg vochtig is. Gedurende het regenseizoen wordt binnen alles nat en wordt ook het slapen een probleem. Het gezin is niet echt gelukkig, maar weet niet tot een oplossing te komen. Na enkele gesprekken met Mrs. Prema van de organisatie DEET is besloten om Aswith op te nemen in het ondersteunings-programma DEET/Childrenshome zodat dit jongetje in ieder geval naar school kan blijven gaan. Uw steun is voor Aswith én dit gezin erg hard nodig.  

Aswith is inmiddels financieel geadopteerd
door Lyndsay Samyn en Steven Lagae te Pittem, België.

Asha

Asha is een meisje van zeven jaar oud. Haar ouders behoren tot een lage kaste en zijn erg arm. Haar vader probeert als coolie de kost te verdienen maar zijn inkomsten zijn te weinig om goed voor zijn gezin te kunnen zorgen.  Het gezin leeft dan ook ruim onder de armoedegrens. Vaak is er geen geld om de school te kunnen betalen en blijft Asha thuis. Beide ouders weten echter dat onderwijs erg belangrijk is en ze hebben dan ook een medewerker van de organisatie SJDT om raad gevraagd. De sutuatie is beoordeeld en Asha is nu opgenomen in het ondersteuningsprogramma SJDT/Childrenshome. Met uw maandelijkse bijdrage van € 10,00 kan zij naar school blijven gaan om zo een toekomst op te bouwen. Ook het gezin zal het dan, financieel, een klein beetje beter hebben.

Asha is inmiddels financieel geadopteerd
door Fam. Dekkers te Sprang-Capelle.

Priyadharshini

Priyadharshini is een meisje van tien jaar oud en heeft één jonger zusje.Beide meisjes lijden aan bloedarmoede en astma. De vader probeert als coolie op het land de kost te verdienen, maar vaak is er geen werk en dus geen inkomsten.  Vaak is er niet genoeg te eten en hebben de kinderen kapotte kleding aan. De kinderen gaan nu naar school maar beide ouders maken zich grote zorgen of dat in de toekomst nog zo is. Ze hebben raad gevraagd aan een staflid van SJDT en het resultaat is dat Priyadharshini opgenomen is in het ondersteuningsprogramma van SJDT/Childrenshome. Voor € 10,00 in de maand helpt u dit meisje een toekomst op te bouwen en ook het gezin zal het financieel een klein beetje beter krijgen.

Priyadarshini is inmiddels financieel geadopteerd
door Soerajja Rahiembaks en Zaiber Bhaggoe te Den Haag.

Abinaya

Abinaya is een meisje van elf jaar oud en ze heeft één broertje. Haar ouders zijn dagloners en werken op het land. Vaak is er echter geen werk en zijn er geen inkomsten. Daar het gezin tot de Dalits behoort worden ze in het dorp met de nek aangekeken en kijkt niemand naar hen om. Het gezin woont in een vervallen krot zonder sanitaire voorzieningen. Beide ouders maken zich zorgen en willen dat hun kinderen onderwijs kunnen blijven volgen om een beroep te leren. Zij hebben hierover een gesprek gehad  met Mrs. Prema van DEET. Naar aanleiding van nog enkele gesprekken is besloten om Abinaya op te nemen in het ondersteuningsprogramma van DEET/Childrenshome.  

Abinaya is inmiddels financieel geadopteerd door Jeannette en Piet Hoetelmans en Debbie Broeders en Jarno van Remmerden te Breda.

Rasitha

Rasitha is een lief meisje van zes jaar oud. Ze heeft één jonger broertje en twee oudere zusjes. Het gezin woont in een oud huisje zonder sanitaire voorzieningen. Haar vader is een dagloner maar zit vaak zonder werk en dus ook zonder inkomsten. Het leven onder de armoedegrens is voor dit gezin niets bijzonders. Niet altijd krijgen de kinderen voldoende te eten! Beide ouders hebben nooit onderwijs gehad maar weten heel goed dat dit een heel belangrijk item is voor de toekomst van hun kinderen. Rasitha heeft haar ouders verteld dat ze graag naar school wil gaan om verpleegster te worden. Beide ouders hebben gesprekken gehad met een staflid van SJDT en hem van alle problemen verteld. Rasitha is nu opgenomen in het ondersteuningsprogramma van SJDT/Childrenshome en zal met uw hulp haar droom waar kunnen maken. 

Rasitha is inmiddels financieel geadopteerd
door Debbie Wagendorp en Chris van den Heuvel te Drongelen.

Swathini

Swathini is een meisje van acht jaar oud en heeft twee oudere zusjes. Haar vader is een landarbeider en probeert door hard te werken de kost te verdienen. Is er echter geen werk, dan heeft hiuj ook geen inkomsten. Haar moeder  is vaak ziek en kan alleen maar wat huishoudelijke werkzaamheden verrichten. Het gezin leeft dan ook regelmatig onder de armoedegrens en er zijn nauwelijks genoeg inkomsten voor de dagelijkse behoeften. Geld voor kleding en medicijnen is dan ook vaak een probleem. Swathini gaat nu voor het derde jaar naar school en de droom van haar en van haar ouders is om een “teacher” te worden. De ouders hebben hierover een gesprek gehad met een veldmedewerker van SJDT en na nog enkele geprekken is besloten om Swathini op te nemen in het ondersteuningsprogramma SJDT/Childrenshome. Zij krijgt de kans haar droom waar te maken en u kunt haar, met € 10,00 in de maand, daarbij helpen.

Swathini is inmiddels financieel geadopteerd
door Jurjen de Paauw en Pascal van Rossum te Utrecht.

Nisma

Nisma is een meisje van zeven jaar oud en heeft één jonger broertje. Haar vader is een kleermaker en probeert zo de kost te verdienen. Is er echter geen werk, dan heeft hij ook geen inkomsten. Het gezin leeft voortdurend onder de armoedegrens  en beide ouders maken zich dan ook zorgen voor de toekomst, vooral betreffende het onderwijs.  Nisha was het vriendinnetje van Susmitha en mist haar nog elke dag. De moeder van Susmitha vindt het heel erg fijn dat Nisma nu opgenomen is in het ondersteuningsprogramma van DEET/Childrenshome. Uw steun voor Nisma betekent dat zij nu de kans krijgt onderwijs te blijven volgen om zo een toekomst op te bouwen.

Nisma is inmiddels financieel geadopteerd
door David Geneste te Amsterdam.

 

 

Puela

Puela is een meisje van twaalf jaar oud. Haar vader is vier jaar geleden overleden en sindsdien is het leven van dit meisje drastisch veranderd. Haar moeder is een relatie aangegaan met een man en is met deze man vertrokken. Niemand weet waar naar toe. Haar dochter heeft ze achter gelaten bij haar moeder. De oma van Puela is echter al op leeftijd en daarom is Puela bij het gezin van haar tante, een zus van haar moeder, gaan wonen.  In dit gezin voelt zij zich thuis maar voor haar tante is er weer een mondje extra om eten te geven. Puela gaat graag naar school en gelukkig vinden haar oom en tante onderwijs erg belangrijk.  Zij hebben contact opgenomen met een medewerker van SJDT en hem verteld van de problemen. Na de situatie beoordeeld te hebben is besloten om Puela op te nemen in het ondersteuningsprogramma van SJDT/Childrenshome. Met uw maandelijkse bijdrage van € 10,00 kunt u haar daarmee helpen.

Puela is inmiddels financieel geadopteerd
door Fam. Warmerdam te Weert.

 

Abi

Abi is een meisje van zeven jaar oud en heeft één jonger zusje en één jonger broertje. Het gezin behoort tot een erg lage kaste en leeft voortdurend onder de armoedegrens. Haar vader probeert als dagloner de kost te verdienen maar heeft een zwakke gezondheid. Niet werken betekent geen inkomsten! Beide ouders willen een toekomst met perspectief voor hun kinderen maar gezien de onstandigheden zal dit een probleem zijn. Ook het onderwijs zal straks voor Abi een probleem worden. De ouders hoorden van de organisatie SJDT en hebben contact opgenomen met een medewerker van deze organisatie. Na enkele gesprekken is het besluit genomen om Abi op te nemen in het ondersteuningsprogramma SJDT/Childrenshome. Ze gaat naar school en krijgt zo de kans om een toekomst op te bouwen.
Met € 10,00 in de maand kunt u haar daar mee helpen.

Abi is inmiddels financieel geadopteerd
door Esther Glas te Heiloo.

 

Monsi

Monsi is een meisje van vier jaar oud. Haar ouders behoren tot een lage kaste en de vader probeert als coolie de kost te verdienen. Vaak is er echter geen werk en daar het gezin tot een lage kaste behoort staat hij achteraan de rij als er werk te verdelen is. Het is dan ook armoe troef in het gezinnetje. Vaak is er niet genoeg te eten en moet Monsi met een handjevol rijst gaan slapen. Ook draagt Monsi kapotte kleding en ziet er verwaarloosd uit. Een veldmedewerker van SJDT trof Monsi in het dorp aan toen ze op straat aan het spelen was. Hij heeft contact gelegd met beide ouders en die zouden het geweldig vinden als hun dochter in het ondersteuningsprogramma SJDT/Childrenshome opgenomen zou kunnen worden. Zo gezegd, zo gedaan en Monsi kan nu volgend jaar naar school gaan. Met uw steun van maandelijks € 10,00 kunt u haar helpen een toekomst op te bouwen. Ook haar ouders zullen het dan financieel een klein beetje beter hebben.

Monsi is inmiddels financieel geadopteerd
door Carolien en Johan de Paauw te Harderwijk.

 

Athiaman

Athiaman is een aardig ventje van acht jaar oud. Hij woont met zijn ouders en zijn zusje Abinaya in het dorp Kandai. Het gezin behoort tot de Dalits, dit is de allerlaagste kaste. De vader probeert als coolie de kost te verdienen maar zit dikwijls zonder werk en dus zonder inkomsten. Ook de moeder van Athiaman en Abinaya probeert door enkele dagen per week op het land te werken wat inkomsten te vergaren, maar vaak is er geen werk. Toch willen beide ouders dat hun kinderen een toekomst krijgen die er anders uit zal zien dan het leven wat ze zelf hebben. Athiaman wil graag politieman worden en voor € 10,00 in de maand kunt u hem daarmee helpen. Ook het gezin zal het dan financieel een beetje gemakkelijker krijgen.

Athiaman is inmiddels financieel geadopteerd door
Soon Ja Terwee en haar dochters Mae Lin en Yoo Hee te Berkhout.

Theja Shri

Theja Shri is een meisje van drie jaar oud en heeft één broertje. Haar vader heeft enige tijd geleden een ongeluk gehad en ze hebben geld moeten lenen om de medische kosten te betalen. Hij probeert als coolie op het land de kost te verdienen voor zijn gezin maar vaak is er geen werk. Beide ouders maken zich zorgen over de toekomst van hun kinderen. Ze hebben hierover gesprekken gehad met Mrs. Prema van de organisatie DEET. Theja Shri gaat nu nog naar de Balwadi maar zal straks naar de lagere school gaan. Een uniform, schrijfgerei, schriften enz., het gaat extra geld kosten, geld wat ze niet hebben. Er is besloten om Theja Shri op te nemen in het ondersteuningsprogramma van DEET/Childrenshome. Ze kan dan straks naar school en ook het gezin zal het dan financieel wat beter krijgen. Voor € 10,00 in de maand kunt u daar aan meehelpen.

Theja Shri is inmiddels financieel geadopteerd
door Shyam Dasrath te Den Haag.

Prithika

Prithika is een meisje van vier jaar oud en heeft nog één broertje. Op zekere dag heeft de vader het gezin verlaten om bij een andere vrouw te gaan wonen. De moeder van beide kinderen probeert nu als coolie wat inkomsten te vergaren om in ieder geval er voor te zorgen dat haar kinderen te eten hebben. Prithika gaat het volgend schooljaar naar de eerste klas en haar moeder hoopt dat ze naar school kan blijven gaan, want ze weet heel goed dat onderwijs de basis is voor de toekomst van haar dochtertje. Ze heeft daarover een gesprek gehad met een medewerker van SJDT. Resultaat is dat Prithika is opgenomen in het ondersteuningsprogramma van SJDT en dat ze nu verzekerd is van onderwijs. Ook het gezin zal nu geen honger meer te hoeven lijden. Voor € 10,00 in de maand help je hier aan mee.

Prithika is inmiddels financieel geadopteerd 
door een anonieme adoptie-ouder te Helden.

Shalini

Shalini is een meisje van 7 jaar oud en heeft nog één ouder zusje, Sujitha, van 13 jaar oud. Het gezin behoort tot de allerlaagste kaste. Hun vader werkt als coolie op het land maar zit vaak zonder werk. Daar hun inkomsten erg weinig zijn is er vaak niet voldoende te eten en ook als de kinderen ziek zijn is er vaak geen geld voor medicijnen. Beide ouders willen het beste voor hun kinderen en weten dat onderwijs erg belangrijk is voor de toekomst van een kind. Een stafmedewerker van DEET hoorde van de problemen van dit gezin en heeft, na overleg met de ouders, besloten om beide kinderen op te nemen in het ondersteuningsprogramma van DEET/ Childrenshome. Shalini is al eerder financieel geadopteerd geweest maar door omstandigheden is de financiele adoptie beeindigd. Met uw hulp zal Shalini naar school kunnen blijven gaan met uitzicht op een kansrijke toekomst.

Shalini is inmiddels financieel geadopteerd 
door Joris, Michelle, Amelie en Iker van Meel te Nijmegen.
 

Sundara Valli

Sundara Valli is een leuk meisje van acht jaar oud en heeft één jonger broertje. Haar ouders behoren tot een lage kaste en zijn erg arm. Haar vader probeert als dagloner in de bouw de kost te verdienen maar vaak is er geen werk voor hem en is hij thuis. De moeder van de beide kinderen zou graag een handje willen helpen maar zij heeft de zorg voor haar jongste zoon. Het gezin leeft onder de armoedegrens en lijdt armoede. Niet genoeg te eten, geen fatsoenlijke kleding…Beide ouders willen voor hun kinderen een andere toekomst als die van hen en hebben hierover een gesprek gehad met Mrs. Prema van de organisatie DEET. Besloten is om Sundara Valli op te nemen in het ondersteuningsprogramma DEET/Childrenshome. Zij kan naar school blijven gaan en zo een toekomst opbouwen. Uw hulp kan zij daarbij goed gebruiken.

Sundara Valli is inmiddels financieel geadopteerd
door Aruna en Matthijs Verweij-Jadnanansing te Rotterdam.

Mahalakshimi

Mahalakshimi is een leuk meisje van elf jaar oud. Ze heeft één jonger broertje en één jonger zusje. Haar vader probeert door hard te werken de kost te verdienen maar geen werk, geen inkomsten. De moeder heeft enkele jaren geleden een ongeluk gehad en heeft daarbij haar hand en haar rug ernstig verbrand. Zij is nog steeds onder medische behandeling. Voor het betalen van de kosten hebben ze geld moeten lenen wat weer terug betaald moet worden. Ze wisten zich geen raad meer en hebben advies gevraagd aan Mrs. Prema van de organisatiue DEET. Vooral het naar school gaan was voor hen een belangrijk gegeven. Mrs. Prema  heeft de situatie beoordeeld en het resultaat is dat Mahalakshimi opgenomen is in het ondersteuningsprogramma DEET/Childrenshome. Met € 10,00 in de maand is dit meisje verzekerd van onderwijs en zal ook het gezin het financieel een klein beetje ruimer hebben.

Mahalakshimi is inmiddels financieel geadopteerd
door Mangala Corbeek en Jeroen Thijssen te Nijmegen.

Guru Saran

Guru Saran is een jongen van zes jaar oud en hij heeft een ouder broertje. De vader van Guru Saran werkt als coolie op het land maar zit vaak zonder werk. Beide ouders proberen goed te zorgen voor hun kinderen maar als de maandelijkse huur voor hun huisje betaald is schiet er vaak niet veel meer over. Het gezin leeft dan ook ruim onder de armoedegrens. Ze hebben een gesprek gehad met Mrs. Prema van de organisatie DEET en haar van alle problemen verteld. Ze willen een toekomst voor hun kinderen zonder armoede en weten dat onderwijs heel belangrijk is. Het besluit is dan ook genomen om de jongste zoon, Guru Saran, op te nemen in het ondersteuningsprogramma DEET/Childrenshome. Hij is nu in ieder geval verzekerd van onderwijs en ook het gezin zal het financieel wat beter krijgen. Voor € 10,00 in de maand kunt u Guru Saran èn dit gezin daarbij helpen.

Guru Saran is inmiddels financieel geadopteerd
door een anonieme adoptie-ouder te Groningen.

Mahalakshmi

Mahalakshmi is een meisje van negen jaar oud. Zij heeft twee broertjes en één zusje. Haar moeder is al geruime tijd geleden vertrokken en sinds die tijd staat de vader er alleen voor. Daar hij probeert om dagelijks de kost te verdienen hebben oma en opa de zorg van de kinderen op zich genomen. Is er geen werk, dan zijn er geen inkomsten en vaak moeten de kinderen met een hongerige maag gaan slapen. De vader van Mahalakshmi maakt zich grote zorgen over de toekomst van zijn vier kinderen, met name het volgen van onderwijs. Hij heeft een medewerker van de organisatie SJDT om raad gevraagd. De situatie is ter plekke beoordeeld en is het besluit genomen Mahalakshmi op te nemen in het ondersteuningsprogramma SJDT/Childrenshome. Voor € 10,00 in de maand kan Mahalakshmi onderwijs blijven volgen en zal ook het gezin het een beetje minder moeilijk hebben.

Mahalakshimi is inmiddels financieel geadopteerd
door Mangala Corbeek en Jeroen Thijssen te Nijmegen.

Porkodi

Porkodi is een meisje van zes jaar oud  In het jaar 2013 is heeft haar vader een ongeluk gehad en is daar aan overleden. Haar moeder was ook bij het ongeluk betrokken maar heeft het gelukkig overleefd. Porkodi en haar moeder wonen nu in het huisje van de ouders van de moeder. Opa probeert door hier en daar klusjes op te knappen wat inkomsten te vergaren maar hij is al op leeftijd end an valt het niet mee. De moeder van Porkodi maakt zich grote zorgen over de toekomst van haar dochter en heeft de problemen besproken met Mrs. Prema van DEET. Na rijp beraad is besloten Porkodi op te nemen in het ondersteuningsprogramma DEET/Childrenshome. Porkodi zal nu in ieder geval naar school blijven gaan om zo een toekomst op te bouwen. Voor € 10,00 in de maand kan je hier aan meehelpen. 

Porkodi is inmiddels financieel geadopteerd
door Wil Cats Heijns te Ter Aar.

 

Meena Roshini

Meena Roshini is een leuk meisje van vier jaar oud en heeft één ouder broertje. De vader probeert als coolie de kost te verdienen maar, het is niet anders, geen werk dan geen inkomsten. Meena Roshini gaat naar de Balwadi en volgend jaar zal zij naar de “first standard” gaan. De ouders maken zich grote zorgen over de toekomst van hun kinderen. Kunnen ze naar school blijven gaan, een vak leren? Financieel is het nu al nauwelijks op te brengen. Goede raad is duur. Ze hoorden van een buurvrouw over de organisatie DEET en een gesprek met Mrs. Prema van de organisatie DEET heeft uitkomst gebracht. Meena Roshini is nu ondergebracht in het ondersteuningsprogramma DEET/Childrenshome. Zij zal nu naar school kunnen blijven gaan en voor € 10,00 in de maand kunt u  haar daarmee helpen. Ook het gezin zal het dan indirect een klein beetje beter hebben.

Meena Roshini is inmiddels financieel geadopteerd
door Aruna en Matthijs Verweij-Jadnanansing te Rotterdam.

Samsung

Samsung is tien jaar oud en heeft problemen met zijn motoriek. Hij woont met zijn ouders, zijn zus en broers, in het dorp Edukattancherry aan de oostkust. Zijn vader is werkzaam als seizoenarbeider maar zijn verdiensten zijn zo weinig dat het verzorgen van al deze kinderen, met betrekking tot hun onderwijs en levensonderhoud, niet meevalt. Vaak zijn de ouders  niet in staat om de medische kosten voor Samsung te betalen. Daarom is Samsung opgenomen in het ondersteuningsprogramma SJDT/Childrenshome. Met uw hulp zorgen we voor directe, persoonsgerichte en kleinschalige hulp op maat. Met persoonlijke aandacht, (para)medische en sociale revalidatie wordt geprobeerd de groei van Samsung te stimuleren. Tegelijkertijd proberen we de toekomstkansen van Samsung en het gezin te verbeteren.

Samsung  is inmiddels financieel geadopteerd
door Lenn en Simon Kelder te Barendrecht.

Thanashri

Thanashri is een meisje van zes jaar oud en heeft één jonger broertje. De vader van Thanashri werkt als afwashulp in een theestalletje en probeert zo de kost te verdienen. Hij werkt echter niet dagelijks en zodoende zijn de inkomsten minimaal. Zijn vrouw kan nog niet gaan werken want zij heeft de zorg voor haar kinderen. Toch moet maandelijks de huur van hun huisje betaald worden.  De moeder van beide kinderen heeft contact gezocht met Mrs. Prema van de organisatie DEET en heeft haar van de problemen verteld. Met name het onderwijs is een belangrijk gegeven en als de situatie niet veranderd zullen beide kinderen over enkele jaren moeten gaan werken in plaats van naar school te gaan. De thuissituatie is beoordeeld en besloten is om Thanasrhi op te nemen in het ondersteuningsprogramma DEET/Childrenshome. Voor € 10,00 in de maand kunt u dit meisje op weg helpen om een toekomst op te bouwen.

Thanashri is inmiddels financieel geadopteerd
door Fam. Blank te De Goorn.

Santhiya

Santhiya is een meisje van twaalf jaar oud en heeft twee oudere zusjes. De vader is een dagloner die door hard te werken de kost voor zijn gezin probeert te verdienen. Het valt echter niet mee om de kost te verdienen voor vijf personen. Toch zeker niet als er een paar weken geen werk is. Een buurtbewoner attendeerde de moeder op de organisatie SJDT en over de mogelijkheden die deze organisatie biedt. Beide ouders zijn met een medewerker van SJDT een gesprek aangegaan en hem van alle problemen verteld. Ze willen een goede toekomst voor hun kinderen, maar zijn zelf niet in staat daar voor te zorgen. SJDT heeft een helpende hand toegestoken en Santhiya opgenomen in het ondersteuningsprogramma SJDT/Childrenshome. Santhiya is nu verzekerd van onderwijs en kan, met uw hulp, een toekomst opbouwen. Ook het gezin zal het dan een beetje gemakkelijker krijgen.

Santhiya is inmiddels financieel geadopteerd
door Mangala Corbeek en Jeroen Thijssen te Nijmegen.

  >>Ga hier verder naar de volgende pagina.