Stichting Childrenshome

financiele adoptie van weeskinderen in India

deel onze site:Welkom bij YouBeDo.com! Jullie goede doel is zojuist bij ons ingeschreven.

Een boek weggeven of kopen met de achterliggende gedachte van de bijbehorende 10% donatie, betekent: ‘EEN KADO MET EEN BOODSCHAP’.

Fantastische manier om te helpen! 
We raden iedereen aan hun boeken hier te bestellen.


YouBeDo staat voor:
You can make a difference
Be the change
Do it now

De droom van YouBeDo.com
Wij dromen van een eerlijke en rechtvaardige wereld. Dit bereiken we door te zorgen voor een nieuwe geldstroom. Dit geld komt terecht bij mensen en dieren die het nodig hebben of wordt ingezet voor het behoud van onze natuur.

Hoe doen we dat?
Deze geldstroom ontstaat doordat YouBeDo.com 10% van elk aankoopbedrag doneert aan een goed doel.

Wat doen we?
YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen* en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders. Doordat jij als consument dezelfde prijs betaalt, gaat 10% van je aankoopbedrag naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.

Op deze wijze creëren we samen een nieuwe geldstroom die de goede kant op gaat: Wij noemen dit ‘het systeem van delen’.

In Nederland kennen we de Wet op de Vaste Boekenprijs. Dit betekent dat elk Nederlands boek dezelfde prijs heeft. Bij buitenlandse titels kunnen de prijzen wel variëren.

Dezelfde boeken, Zoek in meer dan 4.000.000 titels, Dezelfde prijs, Je betaalt dezelfde prijs als bij andere webshops, Steun jouw doel, 10% gaat naar een goed doel dat je zelf kiest.

YouBeDo.com als organisatie
Boeken verkopen is voor ons een middel om ons doel te bereiken: een eerlijke en rechtvaardige wereld. Bij een bijzonder initiatief hoort ook een bijzondere organisatie. Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken van onze organisatie.

1) Consumenten kiezen bewust voor YouBeDo.com
YouBeDo.com verkoopt vier miljoen boektitels voor dezelfde prijzen als alle andere (online) boekhandels. Door je bestelling bij YouBeDo.com te plaatsen, help je mee de geldstroom naar de goede doelen te vergroten.

2) 10% van het aankoopbedrag gaat naar het goede doel
Als je bij YouBeDo.com koopt, doneert YouBeDo.com 10% van het aankoopbedrag (berekend over het bedrag exclusief btw) aan een goed doel dat jij als klant zelf kiest. Zo kun je 10% de goede kant op sturen, zonder dat het je iets extra’s kost.

3) Het goede doel
YouBeDo.com heeft bij de oprichting bepaald dat iedereen die de intentie heeft om de wereld een stukje beter te maken, via YouBeDo.com donaties moet kunnen ontvangen. Jij als consument bepaalt immers zelf aan wie de 10% gedoneerd wordt. Het maakt niet uit of je een bekend of minder bekend goed doel steunt.

Om ingeschreven te worden bij YouBeDo.com moet een goed doel voldoen aan de volgende voorwaarden:
1. Het goede doel staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
2. Het goede doel heeft een eigen website.
3. Het goede doel ondertekent een integriteitsverklaring waarin bovendien wordt omschreven waar de donaties naartoe gaan.

Het Team
YouBeDo.com is opgericht door Bert van Ingen en Michael van Loenen. Bert en Michael kennen elkaar ruim 10 jaar, zowel zakelijk als privé. Samen hebben zij YouBeDo.com in het leven geroepen om er met jou voor te zorgen dat de wereld een stukje beter wordt!

Een boek weggeven of kopen met de achterliggende gedachte van de bijbehorende 10% donatie, betekent: ‘EEN KADO MET EEN BOODSCHAP’.