Stichting Childrenshome

financiele adoptie van weeskinderen in India

deel onze site:

Adoptiekinderen deel 2

 

Bhavitra

Bhavitra is 14 jaar oud en is afkomstig van een hele arme familie. Ze heeft nog vier broers en één zusje, Narmatha. Haar vader heeft zijn gezin een aantal jaren geleden verlaten. Haar moeder werkte  als seizoen-arbeidster op het land maar haar verdiensten waren zo weinig dat ze niet in staat was voor haar zes kinderen te zorgen. De kinderen gingen niet meer naar school maar werkten mee op het land. Veldmedewerkers van SJDT zijn tijdens hun werkzaamheden in contact gekomen met de moeder en haar kinderen. Ze hebben de moeder  benaderd en  haar kunnen overtuigen dat het heel belangrijk is dat de kinderen naar school gaan. De twee zusjes zijn opgenomen in het weeshuis  Pudu Irudayam en gaan weer naar school. Uw hulp geeft dit kind een toekomst.

Bhavitra is inmiddels financieel geadopteerd
door Peter, Marijke en Patrick van Willigen te Rotterdam.

Masila Anula

Masila Anula is op eerste kerstdag 2010 geboren en heeft nog één zusje. Haar ouders hadden gerekend op een jongentje en Masila Anula was dan ook een grote tegenvaller. Haar vader zat vol haatgevoelens naar haar toe dat hij het plan had opgevat om haar te doden. Haar moeder maakte zich grote zorgen en heeft contact gezocht met SJDT. Een dag naar haar geboorte is dit kleine meisje bij het weeshuis Pudhu Punal afgegeven. Op dat moment waren wij in het weeshuis en het heeft ons allen diep geraakt, zo klein en zo kwetsbaar. Ze woont nu drie jaar in Pudhu Punal en krijgt hier de liefde en aandacht die ieder kind verdient en nodig heeft. En met uw hulp kunnen wij haar een toekomst bieden.

Masila Anula is inmiddels financieel geadopteerd
door Debbie Wagendorp en Chris van den Heuvel te Drongelen.

 

Emili

Emili is een meisje van drie jaar oud. Ze komt uit een arm gezin met in totaal drie dochters. De vader is een seizoenarbeider maar vaak is er geen werk en zijn er ook geen inkomsten. Dit gezin leeft dan ook ver onder de armoedegrens. De ouders zien de toekomst met veel zorgen tegemoet. De ouders zijn in contact gekomen met een veldmedewerker van SJDT. Na enkele gesprekken is besloten om Emili op te nemen in het weeshuis Pudhu Punal. Hier wordt goed voor haar gezorgd. Ze gaat dit jaar voor het eerst naar school. Ook Emili heeft recht op een toekomst en kan uw hulp goed gebruiken.

Emili is inmiddels financieel geadopteerd
door Sunita Sagoeni te Tilburg.

 

Gopika

Gopika is een meisje van zeven jaar oud. Twee jaar geleden zijn haar ouders aan een onbekende ziekte overleden en bleef zij alleen achter. Haar oma heeft zich toen over haar ontfermd en in huis genomen. De oma is echter al oud en zij kon niet goed voor haar kleinkind zorgen. Gopika kreeg slecht te eten en ging niet naar school. Een medewerker van SJDT die in het dorp op werkbezoek was, hoorde van de problemen van de oma met haar kleinkind. Na een gesprek met haar was oma er van overtuigd dat voor Gopika beter zou zijn als ze opgenomen zou worden in het weeshuis Pudhu Irudayam. Ze gaat nu naar school en zit in de derde klas van de St. John Primary School. Uw hulp voor Gopika kan het verschil maken.

Gopika is inmiddels financieel geadopteerd
door een anonieme adoptieouder te Den Haag.

Soundarya

Soundarya is een aardig meisje van zesjaar oud. Enige tijd geleden is haar vader er vandoor gegaan en bleef Soundarya met haar moeder achter. Haar moeder is echter vaak ziek en kan dan niet voor haar dochter zorgen. Soundarya is dan aangewezen op de hulp van de buren. Ook zou ze naar school moeten maar daar kwam weinig van. Een veldmedewerker van SJDT die het dorp een bezoek bracht, hoorde van de problemen en is met de moeder gaan praten. Het resultaat was dat Soundarya in het weeshuis Pudhu Punal werd opge-nomen. Haar moeder gaat haar maandelijks bezoeken en blijft zo op de hoogte van de vooruitgang van haar dochter. De financiële adoptie van Soundarya kan voor haar het verschil betekenen.

Soundarya is inmiddels financieel geadopteerd
door W2Moments te Tiel.

Kanmani

Kanmani is een leuk meisje van acht jaar. Ze heeft nog een broertje en een zusje. De vader werkt als riksja-rijder maar het beetje geld dat hij verdient maakt hij op aan drank. Er was geen geld voor zijn vrouw en kinderen. De moeder probeerde met haar kinderen nog wat te verdienen. Ze verkochten offerwaar bij de tempel maar de inkomsten waren zo weinig dat er nooit genoeg te eten was. Toen Kanmani 4 jaar was heeft haar moeder het gezin in de steek gelaten en haar kinderen bij de vader achtergelaten. De vader was niet in staat om voor de kinderen te zorgen en heeft de kinderen bij de grootvader achtergelaten. De grootvader is een zieke oude man en na zich een tijdje over de kinderen ontfermd te hebben is hij in contact gekomen met een veldmedewerker van SJDT. Er is besloten de kinderen op te nemen in het weeshuis Pudhu Irudayam.

Kanmani is financieel geadopteerd
door een anonieme adoptie-ouder te Buren.

Magrette Sheela

Magrette Sheela is een meisje van twee jaar oud. De geboorte van dit meisje werd beschouwd als een vervloeking naar het gezin toe. Zij wilden de baby in geen geval houden en hebben haar op de vijfde dag na haar geboorte aan de poort van het weeshuis Pudupunal afgegeven. Hier hebben ze haar de naam Magrette Sheela gegeven. We zien dit meisje opgroeien, we hebben haar voor het eerst ontmoet als baby en nu is ze bijna drie jaar en het gaat goed met haar. Ze woont in een cottage met een “huismoeder en zusjes” en krijgt hier aandacht en liefde. Ook Magrette Sheela heeft, net als ieder ander kind, recht op een toekomst en met uw hulp zal dat zeker gaan lukken.

Magrette Sheela is inmiddels financieel geadopteerd
door Nuray Altunisik te Amsterdam.

Adaikala Leema

Adaikala Leema is een meisje van één jaar oud. Haar geboorte veranderde het leven van de ouders. De vader had stellig op een zoon gerekend en toen Adaikala Leema werd geboren had de vader het plan om het kind te doden. Zijn vrouw kon hem er van weerhouden zijn plan uit te voeren, maar ze was bang dat hij nog steeds van mening was dat zijn dochter een blok aan het been was en dat haar dood de juiste oplossing zou zijn. Een veldmedewerker van SJDT is in contact gekomen met de moeder en heeft haar geadviseerd om Adaikala Leema naar het weeshuis Pudhu Punal te brengen zodat de vader haar in ieder geval niets aan zou kunnen doen. Adaikala Leema krijgt nu aandacht en liefde waar ieder kind recht op heeft. Het verleden van dit meisje kunnen we niet veranderen, haar toekomst, met uw hulp, wel.

Adaikala Leema is inmiddels financieel geadopteerd
door Sanne Putseys en Joachim Saerens.

Ranjani

Ranjani is een leuk meisje van 5 jaar oud. Haar ouders zijn enkele jaren geleden overleden. Na het overlijden van haar ouders heeft ze een tijdje bij haar grootvader gewoond. Deze man is echter erg arm en is niet langer in staat goed voor haar te zorgen. Hij wilde zo graag dat dit kleine meisje naar school zou gaan en heeft contact opgenomen met SJDT. Hier is besloten haar in het weeshuis Pudhu Punal te plaatsen. We kunnen het verleden van Ranjani niet veranderen, maar met uw hulp wel haar toekomst verbeteren.


Ranjani is inmiddels financieel geadopteerd
door Marleen Roekx te Schiedam.

Sivakami Sundari

Sivakami Sundari is een leuke peuter van drie jaar oud en heeft nog een zusje van vier jaar. Haar vader heeft het gezin verlaten. Haar moeder is ernstig ziek en kan niet meer voor  Sivakami Sundari en Akila zorgen. Veldmedewerkers van SJDT hoorden van de problemen in dit gezin en na een aantal bezoeken en gesprekken is het besluit genomen om beide kinderen op te nemen in het weeshuis Pudupunal. Het was voor Sivakami Sundari natuurlijk wel even wennen maar gelukkig was haar oudere zus altijd in de buurt. In het weeshuis Pudupunal krijgt zij aandacht en liefde en wordt er goed voor haar gezorgd. Ook Sivakami Sundari heeft recht op een gelukkige toekomst en dat zal, met uw hulp, zeker ook gaan lukken.

Sivakami Sundari is inmiddels financieel geadopteerd
door  Mark v/d Meulen te Hollum, Ameland.

Priya

Priya is een meisje van vier jaar oud. Haar geboortedatum is niet bekend. Haar vader heeft haar bij haar grootmoeder achter gelaten om zich nooit meer te laten zien. Deze was erg in de war, daar de vader niet wilde vertellen wie de moeder van Priya was.  Priya heeft haar moeder dan ook nooit gekend. De grootmoeder had er grote problemen mee en vond het erg moeilijk om voor zo’n klein kind te zorgen. Ze heeft een medewerker van het weeshuis gevraagd om Priya op te nemen in het weeshuis. Priya woont nu in het nieuwe weeshuis met leeftijdsgenootjes en is er gelukkig. Ze gaat sinds kort naar school en doet er erg haar best. Ze is echt een heel lief meisje.

Priya is inmiddels financieel geadopteerd
door Trix Mureau en Wim Smits te Made.

Divya Bharathi

Dit meisje is zes jaar oud. Op 4-jarige leeftijd zijn haar ouders bij een ongeluk omgekomen. Daar zij uit een hele arme familie komt was er niemand die voor haar wilde zorgen en zwierf zij maar wat rond. Medewerkers van New Life Village hebben haar mee naar het weeshuis genomen waar het nu goed met haar gaat.  Ze voelt zich hier thuis.

Divya Bharathi is inmiddels financieel geadopteerd
door Jose en Frans Mureau te Wagenberg.

Arul Prasath

Dit is Arul Prasath, een vrolijk ventje. Zijn ouders, waarvan de moeder ernstig ziek is en niet lang meer te leven heeft, kunnen niet voor hem zorgen en hebben hem aan iemand gegeven.  Deze “iemand”  hoorde van het weeshuis Mary and Jacques Cottage en heeft Arul daar afgegeven met de wetenschap dat er goed voor hem gezorgd zal worden.

Arul Pradesh is inmiddels financieel geadopteerd
door Bjorn Mureau te Made.

Diana Therese

Dit is Diana Therese. Ze is op straat gevonden. Ze is kort na haar geboorte te vondeling gelegd. Het is niet bekend wie de ouders zijn. Ze verblijft nu al enkele jaren in het weeshuis en groeit op als een vrolijk en gezellig kind. Dit kind heeft uw steun nog nodig voor een goede toekomst.

Diana Therese is inmiddels financieel geadopteerd
door Hein Neefs te Made

Darthy

Dit is Darthy. Ze is als baby op een vuilnisbelt gevonden. Ze was erg klein en mager maar dank zij de goede zorgen van het weeshuis groeit ze op als een vrolijke en gezonde kleuter.

Darthy is inmiddels financieel geadopteerd
door Bert, Marion, Sandra en Ellen de Bever  te Wagenberg.

  >> Ga naar de volgende pagina met kinderen