Stichting Childrenshome

financiele adoptie van weeskinderen in India

deel onze site:

Kerstaktie Childrenshome 2014, een kleine donatie, van grote waarde!!

Traditiegetrouw willen we ook dit jaar de kinderen in de weeshuizen en de kinderen in de dorpen die in het ondersteuningsprogramma zitten verblijden met een kerstgift. In overleg met Br. Sebastian van SJDT en met Mrs. Prema van DEET willen we het volgende voor de kinderen gaan realiseren.

Voor alle kinderen die in de weeshuizen wonen, dus ook de kinderen die nog niet financieel ondersteund worden, nieuwe kleding .
Voor de gezinnen van de kinderen uit het  ondersteuningsprogramma van Childrenshome, SJDT, en DEET nieuwe kleding, geiten en kookpotten.
Een geit kost ongeveer € 50,00, maar 10 x € 5,00 is ook weer een geit.

Ook u kunt hieraan een bijdrage leveren door een “kerstgift” over te maken op bankrekeningnummer NL31RABO0130137510 t.n.v. Stichting Childrenshome. Graag vermelden waar  uw donatie voor bestemd is. 

Laten we met z’n alle proberen om ook in Zuid-India deze kinderen een kerstgevoel te geven.

Bedankt zovast voor uw bijdrage.

Stichting Childrenshome,
Jan en Lia Mureau

De wereld in 27 vakantiedagen!

Beschrijf en beoordeel jouw reiservaringen op 27vakantiedagen.nl en steun Stichting Childrenshome! Binnenkort lanceren we officieel onze nieuwe sitewww.27vakantiedagen.nl. Daarvoor hebben we júllie hulp en kennis nodig. We roepen iedereen op een profiel aan te maken en zijn of haar reiservaringen per land te beschrijven en beoordelen. Want dat is het idee van de site: landenreviews, van en voor werkende reisliefhebbers. Reviews die anderen weer helpen de juiste keuze voor een bestemming te maken. Past Sri Lanka beter bij je, of toch India? Kies je voor Costa Rica of Ecuador? Immers: vakantiedagen zijn beperkt, en je kunt je geld maar één keer uitgeven.

Door jouw reiservaringen via www.27vakantiedagen.nl/deel-jouw-ervaring te delen, geef je ook weeskinderen in India een steuntje in de rug. Want: voor iedere landenreview die jullie vóór 31 oktober plaatsen* doneren wij € 2,- aan Stichting Childrenshome (www.childrenshome.nl) t.b.v. hun jaarlijkse kerstcadeautjes aan de kinderen. 

We zien jullie reiservaringen met interesse tegemoet!
De eindstand maken we natuurlijk hier bekend op 1 november.

Initiatief van Debbie Poljet voor de kerstaktie. 

Onder het motto veel kleine centjes maken grote centjes hebben wij een donatie bokaal in onze winkel geplaatst voor stichting childrenshome en hebben wij na 3 maanden 30 euro kunnen storten op hun rekening voor de kerstgiften,maar we doen gewoon verder en we hopen dat iedereen volgt zodat we deze kinderen een mooie kerst en goede toekomst kunnen geven.

Opbrengst  De Wereld in 27 Vakantiedagen.

De kerstaktie van Johannes Keuning, het delen van reiservaringen via www.27vakantiedagen.nl, heeft 112 reviews opgeleverd. Dit levert het hele mooie bedrag op van € 224,00. Iedereen die hier aan meegewerkt heeft heel veel dank. Ook Johannes super bedanktvoor je inzet!

Stichting ChildrenshomeChapeau voor alle mensen die de kerstbijdrage tot een geweldig succes gemaakt hebben.

Ons streefbedrag was € 4.500,00 maar het totale bedrag van € 5.365,00 heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Naast kleding kunnen we de kinderen nu ook nog een (feest)maaltijd aanbieden, een sinaasappel, een ijsje of een flesje drinken. Jullie hebben daar voor gezorgd. Beste mensen, heel veel dank en we hopen dat we volgend jaar weer een beroep op jullie mogen doen.

Lia en Jan Mureau

 


De kerstactie en de geitenactie.

Dankzij de grandiose opbrengst van de kerstactie en de geitenactie hebben we alle kinderen in de weeshuizen en alle kinderen uit de dorpen die in het ondersteuningsprogramma zitten voorzien van nieuwe kleding en kookpotten en hebben we aan 16 gezinnen een geit kunnen overhandigen. Ook hebben we de kinderen diverse malen getracteerd op fruit, snacks, een speciale maaltijd en enkele bioscoopuitjes.
Klik op de link om de terugblik van ons bezoek te lezen.