Stichting Childrenshome

financiele adoptie van weeskinderen in India

deel onze site:

Traditiegetrouw hebben we voor de vijftiende maal de jaarlijkse Kerstactie. Een vast onderdeel van de Kerstactie dat ieder jaar terugkeert is de kledingactie. Met de opbrengst van de Kerstactie krijgen alle kinderen in de weeshuizen, ook de kinderen die nog niet financieel geadopteerd zijn en de kinderen in de dorpen die in het ondersteuningsprogramma zitten, nieuwe kleding, een feestelijke maaltijd en een ondersteuningspakket.

Door de Covid -19 pandemie gaat de geitenactie ook dit jaar niet door. In overleg met Sjdt en Deet hebben we besloten om ook dit jaar met kerst iets extra’s te doen voor de gezinnen en voor de weeshuizen door ze te voorzien van een extra Covid ondersteuningspakket. In totaal hebben we voor 940 kinderen een nieuwe kleding set en een ondersteuningspakket nodig. Om dit alles te kunnen realiseren hebben we ruim
€ 10.000,00 nodig. De prijs voor een nieuwe set kleding, een ondersteuningspakket en een feestelijke maaltijd is € 11,00 per kind!

Ook u kunt hieraan een bijdrage leveren door een “kerstgift” over te maken op bankrekeningnummer
NL31 RABO 0130 137510 t.n.v. Stichting Childrenshome met vermelding van Kerstactie. We hopen dat we ook dit jaar weer op jullie kunnen rekenen en zo vast heel hartelijk bedankt voor uw bijdrage.

Via de site van Stichting Childrenshome, Facebook en Instagram houden we jullie op de hoogte van de Kerstactie 2021.


Wat betreft ons bezoek in december aan de weeshuizen en de dorpskinderen: er is nog geen duidelijkheid of we India in kunnen reizen. De regering neemt eind november een beslissing hierover. We houden jullie op de hoogte.

Stichting Childrenshome
Lia en Jan Mureau