Stichting Childrenshome

financiele adoptie van weeskinderen in India

deel onze site:

Nieuws 2019 Stichting Childrenshome                                              


Al het nieuws over en van Stichting Childrenshome
wordt zorgvuldig bijgehouden. dorpskinderen,
projectverslagen, acties en persartikelen
kunt u hier terugvinden.

Nieuwe mededelingen betreffende de financiële adoptie
en ondersteuning van de weeshuizen, dorpskinderen, projectverslagen, acties en persartikelen kunt u hier terugvinden.

 


 

 

20 februari - Maya Parameswari is financieel geadopteerd!!

5 februari - EEN FINANCIELE ADOPTIEOUDER GEVRAAGD!!!!!

Maya Parameswari is vier jaar financieel geadopteerd geweest en sinds mei 2018 is de financiële adoptie beëindigd. Ze is een meisje van twaalf jaar oud en heeft één zusje. Haar ouders zijn werkzaam als dagloners maar vaak is er geen werk en zijn er ook geen inkomsten.

Voor € 10 per maand geef je Maya Parameswari een toekomst en verander je haar leven!

Klik hier voor meer informatie.

Ons bezoek aan de weeshuizen en de dorpskinderen 2018/2019

Ook dit jaar is ons bezoek aan de weeshuizen en de dorpen  met een positief gevoel afgesloten. We hebben alle financieel geadopteerde kinderen ontmoet en het loopt prima. We worden regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen van de kinderen op school. We hebben de leiding van SJDT en DEET gevraagd of er bepaalde zaken zijn die verbeterd zouden kunnen worden maar ook zij vinden dat het prima loopt. Zij willen alleen graag dat er meer financiële adoptie-ouders komen maar dat hebben wij niet in de hand. Kortom, geen problemen.
De uitgebreide verslagen zijn te lezen in onze reisblog https://stichtingchildrenshome.reislogger.nl/bezoek-projecten-2018/bezoek-pudhu-irudayam-deel-1.330969
Graag willen wij iedereen bedanken voor de steun van het afgelopen jaar en zovast voor de steun van het nieuwe jaar.

31 januari - kerstactie 2018

De kerstactie van Childrenshome heeft dit jaar het geweldige bedrag opgeleverd van maar liefst 11.015,00 euro. Graag willen wij alle financiële adoptie-ouders en sponsors, al dan niet anoniem, heel hartelijk bedanken. Dankzij al de donaties hebben wij alle kinderen in de weeshuizen en alle financieel geadopteerde kinderen in de dorpen in het nieuw kunnen steken. Ook hebben wij de kinderen verrast met een lunch, met een middag shoppen, met een dag speeltuin en met nog wat extra traktaties, zoals een ijsje, een flesje drinken en zo meer. Namens alle kinderen en de leiding van SJDT en DEET: iedereen heel hartelijk bedankt.