Stichting Childrenshome

financiele adoptie van weeskinderen in India

deel onze site:
Al het nieuws over en van Stichting Childrenshome wordt zorgvuldig bijgehouden. Nieuwe mededelingen betreffende de financiële adoptie en ondersteuning van de weeshuizen, dorpskinderen, projectverslagen, acties en persartikelen kunt u hier terugvinden.
 

>> De Kerstactie 2021 heeft het fantastische bedrag opgebracht van € 11.665,00!!!

Traditiegetrouw hebben we voor de vijftiende maal de jaarlijkse Kerstactie georganiseerd. Deze actie heeft het geweldige bedrag opgebracht van € 11.665,00!!! Met de opbrengst van de Kerstactie hebben in totaal 940 kinderen een kerstgift ontvangen. Die kerstgift bestaat uit nieuwe kleding, een feestelijke maaltijd, een ondersteuningspakket, een nieuwe bedsheet, een nieuwe sari voor de moeders van de dorpskinderen uit het programma Deet/Childrenshome en voor de teachers uit het trainingscentrum die de kinderen helpen met het maken van hun huiswerk.

Jullie donaties waren enorm belangrijk voor het succes van onze Kerstactie.  Heel veel dank!!

Stichting Childrenshome,
Jan en Lia Mureau

>>   27 december 

We take this opportunity to thank each and every one of you for contributing generously towards Christmas action. Follow the link for the thank you card. See a video here - part 2

Staff and Children of SJDT

>>  26 december Thank you all from the bottom of our hearts!!

We express our heartfelt thanks and gratitude to you and to all adoptive parents and all those who have given a donation towards the Christmas programme. We thank everyone for sharing the joy of Christmas with us and making the event more meaningful. We are able to make many families happy and joyful on behalf of you. Thank you all from the bottom of our hearts.

With thanks and love,
Antoni and Prema

>>  25 december We shared the Christmas gifts to all adopt children and their families.

De geadopteerde kinderen en hun families zijn erg dankbaar. Heel erg bedankt voor jullie steun en liefde. Het maakt ons altijd blij om de kinderen en gezinnen te helpen. We zijn blij om hun glimlach en gevoel van dankbaarheid te zien. Lees hier verder en belijk een aantal foto's.

>>  22 december Saluting letter from SJDT

Dear Jan en Lia, I herewith attach a Saluting letter to you and to the adopt parents and sponsors.

With Kind Regards,
Dr. I. Sebastian,
Executive Director,
St. Joseph's Development Trust

>> 22 december €11.193,00 Is het geweldige bedrag wat op de moment op de teller staat.  
  

Met de opbrengst van de Kerstactie krijgen alle kinderen in de weeshuizen, ook de kinderen die nog niet financieel geadopteerd zijn, en de kinderen in de dorpen die in het ondersteuningsprogramma zitten, nieuwe kleding, een feestelijke maaltijd en een Kerstpakket (ondersteuningspakket). Om dit alles te kunnen realiseren hebben we ruim € 10.000,00 nodig. 

Uw kunt nog steeds doneren, in overleg hebben we besloten dat alle kinderen ook een nieuwe bed sheet krijgen, het is winter in Tamil Nadu dus dit kunnen ze goed gebruiken en de moeders van de dorpskinderen verwennen we dit  jaar met een nieuwe sari.

Lieve mensen, iedereen die heeft gedoneerd aan de Kerstactie: SUPER BEDANKT