Stichting Childrenshome

financiele adoptie van weeskinderen in India

deel onze site:

Al het nieuws over en van Stichting Childrenshome wordt zorgvuldig bijgehouden. Nieuwe mededelingen betreffende de financiële adoptie en ondersteuning van de weeshuizen, dorpskinderen, projectverslagen, acties en persartikelen kunt u hier terugvinden.

5 juli Heel veel dank aan alle kerkgangers die een bijdrage hebben geleverd aan de diaconale collecte in de kerken van de Vijf Heiligen Parochie op 7 en 8 mei.
 

4 juli  Medical Checkup


I am extremely happy to share with you a brief report and photo's of our Medical Checkup carried out in our orphanages.

With Kind Regards,
Dr. I. Sebastian
St. Joseph's Development Trust,

30 juni Nieuwe schooltassen en schriften!

De scholen zijn weer opgestart en Deet heeft namens Childrenshome schooltassen en schriften uitgedeeld aan alle adoptiekinderen. De Kinderen gaan weer met plezier naar school. Deet heeft ook de kinderen van de Sirumalai-berg en Vadipatti ontmoet en schooltassen en schriften uitgedeeld.  

Hierbij ook nog een aantal foto's van de kinderen die geslaagd zijn voor het openbare examen voor de 10e en 12e standaard. De jongens en meisjes hebben een goed resultaat behaald en zijn blij met het resultaat. Alle kinderen gaan verder met hun studie en ze zijn de adoptieouders zeer dankbaar voor hun steun en liefde.  

Met vriendelijke groeten,
Deet
Antoni en Prema

22 juni Keukenrenovatie- en schilderwerk in Pudhu Vasantham. 

Het keukenrenovatiewerk zal helpen om schoon en hygiënisch eten te bereiden voor onze Pudhu Vasantham-meisjes en Pudhu Udhayam-gehandicapte kinderen. 

21 juni  € 20.000,00 ontvangen van een sponsor uit Delft!!
 


We waren zeer verrast en zeer verbaasd toen we een mail kregen van een adoptieouder, die graag anoniem wil blijven, met het bericht dat we een bedrag van € 20.000 gingen ontvangen als extra sponsering.

Namens Childrenshome, SJDT en Deet ontzettend bedankt voor deze geweldige donatie.

In overleg met onze partners in Zuid-India en met de sponsor is besloten dat we het bedrag gaan gebruiken voor vijf jaar lang 32 dorpskinderen (van iedere organisatie 16 kinderen) financieel te gaan ondersteunen.

21 juni Super donatie ontvangen van Jan Bochmann Architecten !!!

In overleg met Br. Sebastian van SJDT gaan we bekijken of het gebruikt gaat worden voor de "Dutch Goatfarm" of voor iets anders waar op dit moment dringend behoefte aan is.

13 juni Keukenrenovatie van Pudhu Punal!

Zoals jullie weten doen wij regelmatig reparaties en renovaties aan de verschillende gebouwen in onze weeshuizen. Ik ben van plan om de reparatie- en renovatiewerkzaamheden van de verschillende gebouwen met jullie te delen. Om te beginnen deel ik hierbij de keukenrenovatie van Pudhu Punal.

Dr. I. Sebastian 
Uitvoerend directeur
St. Joseph's Development Trust
 

13 juni video clip

I am happy to share a video clipping of children enjoying carrom board and chess.

2 mei Dutch Goat Farm I herewith enclose a short report on the Dutch Goat Farm for the period of July 2021 to April 2022, funded by Jan Bachmann and the sponsors of Childrenshome.

Dr. I. Sebastian,
Executive Director,
St. Joseph's Development Trust
 

 

 

28 april De diaconale collecte in de kerken van de Vijf Heiligen Parochie op 7 en 8 mei a.s. is bestemd voor stichting Childrenshome.

We kunnen niet de hele wereld verbeteren maar met uw bijdrage aan de diaconale collecte wel de toekomst van deze kinderen.

25 april ARTFOURYOU

Mijn naam is Miranda, en mijn doel is voornamelijk om portretten te maken zoals ik dat doe op mijn manier. Vooral speciaal voor de financiële adoptie ouders van de kinderen in India via Stichting Childrenshome. Klik hier voor meer informatie.

12 april Cadeau gift!!
Klik hier voor meer informatie voor meer informatie. Zie hier een aantal foto's.
 

30 maart Sunshine Case Stories 2

I would like to share with you Five Case Stories of our Girls how they bloomed from Babyhood to a Teenager, through the support and upbringing of St. Joseph’s Development Trust. I hope you will be happy to receive it. I take this opportunity to thank you for your contribution to upbringing as girls such as these. Once again thanking you.

With Kind Regards,

Dr. I. Sebastian,
St. Joseph's Development Trust,

29 maart Door een directe cadeau donatie te doen bespaard u op de extra portokosten in India

We delen graag de foto's van dit financieel geadopteerd meisje. Moeder en dochter zijn zeer blij met de vele geschenken die zij van de adoptieouders ontvangen hebben en zijn heel dankbaar voor de geschenken.

Deet, Sjdt en Childrenshome zijn de adoptie-ouders zeer dankbaar voor hun cadeau donatie voor deze familie. Met het gedoneerde bedrag hebben we veel cadeaus kunnen kopen voor moeder en dochter, de geschenken zijn nuttig voor alle gezinsleden.

Door een directe cadeau donatie te doen bespaard u op de extra portokosten in India.
Voor meer informatie over de cadeau gift.
 

24 maart Sunshine Case Stories 1

I would like to share with you Five Case Stories of our Girls how they bloomed from Babyhood to a Teenager, through the support and upbringing of St. Joseph’s Development Trust. I hope you will be happy to receive it. I take this opportunity to thank you for your contribution to upbringing as girls such as these. Once again thanking you.

With Kind Regards,

Dr. I. Sebastian,
St. Joseph's Development Trust,

21 maart Deet met the adopt children from Kandai and Sathangudi villages

We met the kandai children on Saturday and the Sathankudi children on Sunday. Sathankudi children had school on Saturday and on Sunday Kandai children had parents meeting in the school. We met all the children except a few as they had some function and temple worship programme and we will meet them in the coming days. Read the report here and see some photos. Greetings and wishes to all! 

22 februari Regels en tips voor het versturen van post!

Zoals we jullie al eerder hebben laten weten zijn de regels voor het versturen van post naar India enorm aangescherpt. Alle post moet in India ingeklaard worden. Voor documenten, kaarten en brieven, betaal je geen btw en invoerrechten. Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

14 februari  foto-presentatie SJDT 

SJDT heeft een foto-presentatie gemaakt van de activiteiten die SJDT in samenwerking met Stichting Childrenshome uitvoert. Volg de link om de foto's te bekijken. With Kind Regards,

Dr. I. Sebastian,
Executive Director,
St. Joseph's Development Trust,