Stichting Childrenshome

financiele adoptie van weeskinderen in India

deel onze site:

Adoptieouders Anneke en Rhodé bezoeken Pudhu Irudayam.

Goeiemiddag vanuit Thanjavur,

Waar te beginnen? 
We hebben echt ongelooflijk leuke dagen gehad in het Kindertehuis Pudhu Irudayam. De communicatie met Dhr. Suresh verliep erg goed. We werden keurig op tijd opgehaald bij het hotel en afgeleverd bij het kindertehuis.

Daar werden we welkom geheten met bloemen en een stip op ons hoofd en kregen we direct thee en lunch aangeboden. 
middags bezochten we het Deense fort, de heerlijke oceaan en proefden we suikerriet sap. Daarna weer terug bij het kindertehuis heb ik nog even alleen met Prasanna gepraat en haar nog een cadeautje gegeven. Ook voor de andere kinderen hadden we wat meegebracht en uitgedeeld.

De dag was zo vol want we hebben ook meegedaan met de spelletjes middag, zaklopen, waterspellen etc. ieder zijn eigen team. Het was genieten!

Kortom het ontbrak ons aan niets en grote pluspunten ook voor de gastenkamer want het was de schoonste plek en beste bed wat we tot nu toe in India hebben gehad. Avonds werd er voor ons gedanst en hebben wij nog wat gezongen.

Ik zit hart te denken of ik nog min punten of tegenvallers kan bedenken?

Ja één!
Dat ons bezoek veel te snel voorbij is gevlogen. En onze grote dank is toch wel voor Dhr Suresh die alles in goede banen heeft geleid en alles in het tamil heeft vertaald. We hebben hem al bedankt maar misschien willen jullie dat ook nog doen? dat we zo lovend zijn over hoe alles is verlopen. En ook tegen de oprichter/baas van het kindertehuis. Bedankt voor alles.

Groetjes, Anneke en Rhodé