Stichting Childrenshome

financiele adoptie van weeskinderen in India

deel onze site:

Adoptieouder Diana en haar zoon Tom brengen een bezoek aan hun financiele adoptiekinderen!!!

Lees hieronder het voorverslag, en voor het lezen van hun reisverslag volg de link. Voor foto's klik hier.

WIJ GAAN NAAR INDIA!!!

In maart 2015 zijn mijn man en ik adoptieouders geworden van Balasankari, een prachtig klein meisje van 5 jaar uit een van de dorpen. Haar zusje Yahzini hebben wij in oktober 2016 ook geadopteerd, ze was toen bijna 5 jaar. Wij hebben het er geregeld over gehad om de meisjes te bezoeken, echter is het er nooit van gekomen.Vorig jaar maart is mijn man vrij plotseling overleden.

Om weer een doel in mijn leven te hebben en om ergens naar uit te kunnen kijken heb ik vorig jaar september besloten om de meisjes te gaan bezoeken, samen met mijn zoon. En hoewel mijn zoon er in het begin een beetje terughoudend tegenaan keek, maar mij niet alleen wilde laten gaan,
werd hij ook steeds enthousiaster over deze reis.

We hebben er nu ruim een jaar naartoe kunnen leven en op donderdag 14 november vertrekken we richting India. Zo spannend om ze eindelijk echt te kunnen zien en ze te bezoeken in hun dorp.

Ook vind ik het geweldig dat wij mogen overnachten in het weeshuis Puhdu Irudayam. Zoveel vrolijke lieve kinderen om mij heen. Deze reis zullen, mijzelf kennende, de nodige traantjes met zich meebrengen maar deze keer zullen het 'happy tears' zijn, zoals het zo mooi heet.

Heel veel dank aan Stichting Childrenshome en SJDT die het mogelijk maken om mijn droom te verwezenlijken.

YES, WIJ GAAN NAAR INDIA!!

Diana en Tom.

 
Lees hier het reisverslag van Diana en Tom