Stichting Childrenshome

financiele adoptie van weeskinderen in India

deel onze site:

Stichting Childrenshome

Deze transparantie pagina met informatie over Stichting Childrenshome sluit aan bij de voorwaarden die gelden vanuit de belastingdienst voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

1. Naam organisatie
Stichting Childrenshome

2. RSIN nummer / KvK Nummer
RSIN Nummer: 8174.64.906
KvK Nummer: 18086691

3. Internet adres
http://www.childrenshome.nl

4. Contact
Postadres: Ploegstraat 31,
4921 ZX  Made
Telefoonnummer: 0162-853452
                          0031 6 46530965

Email:  stichtingchildrenshome@gmail.com

5. Doelstelling
Onze stichting heeft als doel financiële adoptie (adoptie op afstand) van weeskinderen en kinderen die door hun ouders in de steek gelaten zijn. Ook geeft de stichting financiële ondersteuning aan de weeshuizen waarin deze kinderen zijn ondergebracht. In oktober 2010 is de stichting gestart met het ondersteunen van kinderen die nog bij hun ouders of verwanten wonen. Dit alles in nauwe samenwerking met onze partnerorganisaties in Zuid India St. Joseph’s Development Trust (SJDT) en Development of Education and Environment Trust (DEET). Het verleden van een kind kunnen we niet veranderen, maar met uw hulp kunnen wel hun toekomst verbeteren.

6. Beleidsplan
Ons beleidsplan is erop gericht om in de toekomst nog meer kinderen die in de weeshuizen wonen en de kansarme kinderen uit het ondersteuningsprogramma van de Dalits financieel te ondersteunen.

7. Bestuurders
Jan Mureau, Lia Mureau-Rullens en Bjorn Mureau.

8. Activiteiten
Traditioneel organiseren we ieder jaar een Kerstaktie. De opbrengst van deze actie is bestemd voor nieuwe kleding en schooltassen en geiten en kookpotten voor de gezinnen uit het ondersteuningsprogramma.